Noordersingel 52, leeuwarden

Reservations: +31627898975
email : info@prinsenbed.nl

Huur een Sup

Bij onze B&B kan je voor 12.50,- per uur een kwaliteits sup van het merk aqua marine of fit ocean huren. bel, app of pm via facebook voor een reservering.
https://www.facebook.com/watsupleeuwarden/

AquaZoo Leeuwarden
5.8 km (9 min )


AquaZoo is hét familiepark van Friesland. Ontdek samen de bijzondere dieren, zoals nijlkrokodillen, ijsberen, ringstaartmaki's en flamingo’s. Of leef je uit in de speeltuinen en op de ontdekkingspaden!


Tussen de pinguïns lopen is een feest, en het Pinguïn Haringhapfestijn maakt het nóg leuker! De pinguïns krijgen dan een smakelijk diner voorgeschoteld in de vorm van een lekker visje.


Alle ruimte, wel zo veilig in deze tijd

( bron. visitleeuwarden.nl )
ROYAL ROOTS
200 m (5 min )Van 1584 tot 1747 was Leeuwarden hofstad van Nederland. Tot op de dag van vandaag zie je dat nog terug. Zo kun je overnachten in paleis Het Stadhouderlijk Hof, wandel je door het voormalig lusthof van de Nassaus in stadspark de Prinsentuin, bewonder je de mooiste keramiek in voormalig paleis Keramiekmuseum Princessehof en vind je nog een grafkelder van de Nassaus in de Grote of Jacobijnerkerk. Leeuwarden heeft uit die tijd een stukje koninklijke allure meegekregen.

(bron. visitleeuwarden.nl)

De OnderWaterSafari
230 m (5 min )


Een attractie ín een museum? Ja, echt waar: het Natuurmuseum Fryslân in Leeuwarden heeft iets unieks: een spetterende attractie (toegankelijk voor 4+) die je door de onderwaterwereld van Nederland voert!


Nederland is een land van water met sloten en plassen vol meerkoeten, kikkers en muggen. We weten wat zich boven water afspeelt, maar hoe zit het met de wereld onder de waterspiegel? En hoe ziet het leven er uit op de bodem van de Waddenzee? Het is een onbekende wereld die zich alleen laat verkennen met een duikpak aan.

(bron. visitleeuwarden.nl)